Om oss

Med mål om enklere bedriftsforsikring

Idéen bak Insaver er å forenkle og effektivisere anbudsprosessen for bedriftsforsikring gjennom digitale løsninger.

Om oss

Insaver ble etablert i Bergen sommeren 2015. Gründerne, Ole-Christian Traaholt og Alexander Halleland, så et behov i markedet for å forenkle og effektivisere anbudsprosessen for bedriftsforsikring. I 2016 ble den første versjonen av Insaver, en digital meglerplattform, lansert og testet på over 1000 kunder.

Tilbakemeldingen fra markedet var tydelig; bedriftene ønsket i større grad å være sin egen forsikringsmegler. På bakgrunn av dette utviklet vi en helt ny portal som ga bedriftene full kontroll på sin egen anbudsprosess.

I 2020 fikk vi BDO inn som investor og solid samarbeidspartner. Funksjonalitet og brukergrensesnitt i portalen utvikles kontinuerlig - alltid med brukeren i sentrum og alltid med formål om å effektivisere og forbedre anbudsprosesser.

I dag brukes Insaver til å sikre at både små og store bedrifter, på tvers av bransjer, har den aller beste avtalen på bedriftsforsikring.

Ny samarbeidspartner?

Insaver er i kontinuerlig vekst og stadig på jakt etter nye samarbeidspartnere. Dersom du har et produkt eller en tjeneste du mener passer inn hos oss, ønsker vi at du tar kontakt med post@insaver.no

Vårt team

Alexander E. Halleland

Daglig leder / Partner

Alexander er utdannet markedsfører fra Bi, og har en bred erfaring fra forsikringsbransjen som både forsikringsmegler, pensjonsrådgiver, Marine Under Writer, og Daglig leder.

Ole-Christian Traaholt

COO / Partner

Ole-Christian har en business degree in Economics, og over 20 års erfaring fra forsikringsbransjen, både som forsikringsmegler, og som daglig leder for sitt eget forsikringsmeglerforetak.

Jarle Nøttveit

Løsningsarkitekt / Senior Developer

Har lang erfaring med å levere utvikling og integrasjonsprosjekter, både som utvikler og arkitekt. Solid erfaring med å utvikle løsninger fra ide fasen til produksjon. Har de senere årene også jobbet en del med BI prosjekter for et stort rederi.

Jobbe hos oss?

Vil du være med å gjøre en forskjell i det norske forsikringsmarkedet? Vi er et fremadstormende og raskt voksende selskap, som setter kreativitet og nytenkning i fokus. Ønsker du å jobbe hos oss, sender du søknaden din ved å trykke på knappen under.

Send åpen søknad

Å hente inn tilbud på forsikring kan være tidkrevende. Med vår digitale anbudsportal setter du raskt opp tilbudsforespørsel og innhenter tilbud fra flere leverandører, helt kostnadsfritt.

Info
Om ossForsikringsselskaper
Kontakt
+ 47 413 71 950
post@insaver.no
Sosiale Meder
LinkedInFacebook